Tak fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!
Luk
X
X

HOLD VENLIGST MUSEKNAPPEN NEDE NÅR DU TRÆKKER BILLEDET FRA SIDE TIL SIDE

Ok
4 January 2017

Inspiration til indretning af soveværelset

Soveværelset er et rum, der ofte bliver overset eller nedprioriteret, når der fokuseres på indretning og udtryk. Dette er en fejl. Soveværelset er nemlig et vigtigt rum, der bør indrettes hyggeligt, trygt og godt, så der er rart at være. Du opholder dig en stor del af tiden i soveværelset. Det er derfor optimalt, hvis det er et rum, der er indrettet behageligt og stemningsfuldt. Derfor er det ikke nødvendigvis en dårlig ide at bruge lidt kræfter på at indrette soveværelset.


Det kan dog være svært at afgøre, hvilke elementer der skal ændres for, at soveværelset bliver hyggeligt, stemningsfuldt og rart at opholde sig i.


Grundlaget skal være i orden før du kan indrette


Først og fremmest kan det være fordelagtigt at afgøre, hvorvidt det er møblerne i rummet eller gulve, vægge og loft, der trænger til en opfriskning. Hvis din bolig er af ældre dato, kan det gøre underværker at shine vægge og loft op med en klat maling. Det er en både nem og billig løsning, der vil friske soveværelset op på ingen tid. Det kan dog også gøre underværker at skifte gulvet ud, hvis det er et gammelt gulv, der ser slidt ud. Hvis det er trægulv, er det dog også muligt blot at slibe gulvet ned. Klik her og find mere information om gulve og gulvafslibning. Gulvet og væggene skaber grundlaget for et rart og stemningsfuldt soveværelse. Derfor er det vigtigt, at du ikke bare køber nye møbler for at dække over det kedelige slidte gulv og de kedelige vægge. Grundlaget er nødt til at være i orden, før du kan ommøblere og tilføje boligtilbehør.


Hent inspiration fra resten af boligens udtryk


Hvis du derimod bor i en nyere bolig, slipper du for at bekymre dig om slidte gulve og trætte vægge. I stedet kan du kaste dig over boligindretningen i forhold til valg af møbler og boligtilbehør. Det er vigtigt, at du skaber en afslappet stemning i soveværelset, da værelset primært skal bruges til at sove i. Derfor er det alfa og omega, at du anskaffer en seng, der er behagelig at ligge i. Køb her, hvis du mangler en ny seng til dit nye soveværelse. Derudover er det vigtigt, at stilen på de møbler og boligtilbehør, du vælger, matcher til resten af boligens indretning. Det virker eksempelvis underligt at have buddhistisk inspireret indretning i soveværelset, hvis resten af boligen er indrettet skandinavisk og minimalistisk.


Ud over at gennemføre stilen fra resten af boligen kan det være en god ide at vælge farver, der skaber en særlig stemning. Varme farver er helt essentielle, når det kommer til indretning af soveværelset. Selvom soveværelset som regel ikke har oceaner af plads, kan det skabe stemning og behag at tilføje en hyggelig lampe, nogle stemningsfulde billeder, stearinlys eller noget andet, du synes, der passer ind. Særligt for soveværelset er netop, at det kun er dig og din partner, der skal opholde sig der. Derfor er det okay at være en smule egoistisk med indretningen.


Sponseret af ShoppinStreet.dk

x

Kære Forbruger

Giv venligst forretningerne ros eller hjælp
dem til at blive bedre

Hvad enten I giver ros eller konstruktiv kritik, anbefaler vi at I bruger en god tone